| פרק 8גיל חובב מבשל בניו יורק והעולם כמרקחה. בפרק המנות העיקריות במסעו האמריקאי, אוכל השף המעופף את ההמבורגר היקר ביותר בתבל, פוגש את מנת הפסטה הגדולה ביותר בארצות הברית, מתיידד עם ישו ושליחיו בכנסייה ומטגן עוף על גג העולם. |
|
| פרק 7השף המעופף ממריא לעולם החדש בחיפושו אחר המנה הטעימה בתבל. בניו יורק הוא זוכה לטעום נזיד צדפות בתחנת רכבת, בודק האם לבופלו באמת יש כנפיים ומגלה מהו הירק השנוא ביותר על ג'ורג' בוש האב. |
|
| פרק 6כמחווה לאובליסק שבפלאס דה לה קונקורד ולשאר האלמנטים הפאליים בהם התברכה צרפת, מכין גיל חובב קינוח משלהב של בננה בלהבות. הצרפתים, מנגד, מלמדים אותו להכין מוס שוקולד בארמון עתיר כוכבי מישלן, ומכירים לו כמה עלמות נאות ולבושות בצמצום, הבוחרות את הקינוח הצרפתי האולטימטיבי. |
|
| פרק 5חיבתו של השף המעופף לבישול עילי ולאתרי בישול אלטרנטיביים, מובילה אותו לסיור במחילות ובהן שבעה מליון שלדים, ארוחת שחיתות בבורדל שהפך למסעדת יוקרה והכנת המתכון הפשוט ביותר בעולם (שני מרכיבים בלבד!) על פסגת מון-פרנס. |
|
| ספיישל פסטהעוד בטרם ייסע גיל חובב לצפון איטליה, כדי לבחור את המנה האיטלקית הטובה ביותר, הוא קופץ לרומא למנה גדושה של פחמימות בספיישל פסטה מיוחד: אטריות בשמנת לרגלי הקולוסאום, פסטה של זונות ברובע מפוקפק, לזניה של זמרים בפונדק עשן ואפילו גלידת פסטה לקינוח. |
|
| פרק 4בחיפוש אחר המנה הטעימה בתבל, מגיע גיל חובב אל ערש הבישול העילי – צרפת. מה שמתחיל בקערת מרק הבצל הטובה ביותר בפאריס, ממשיך בשיט תענוגות על הסיינה ובהכנת סלט כבדי עוף ואשכוליות למרגלות הנוטרה-דאם. |
|
| פרק 3מי אמר שהאסיאתים אינם טובים בקינוחים? גיל חובב מבקר בארמון המלך התאילנדי ולומד להכין קינוח יוצא דופן: חוטי זהב מטוגנים. אם יש לך אווזה מטילה בבית, כבר מחר יוכלו בני משפחתך ליהנות מקינוח כזה. |
|
| פרק 2השף המעופף יוצא לצוד צדפות קש בתאילנד |
|
| פרק 1תחנה ראשונה בדרך: תאילנד, כולל הכנת סלט פפאיה מסורתי על פיל דוהר. |
|