| תכנית 20נינה הלוי בעלת מאפיה בתל אביב, מתמחה באפיית לחמי שאור איכותיים ומסורתיים |
|
| תכנית 19רבקה ויעקב הם סינים, מומחים בייצור איטריות "מלנג'ו'', איטריות תוצרת יד |
|
| תכנית 18יוסי שרף חקלאי לשעבר, כיום בעל מפעל לייצור פסטות באופן ידני ומסורתי |
|
| תוכנית 17 אבינועם ברקין מגדל עדרי כבשים ועיזים ומייצר גבינות מגיע עם אישתו הבשלנית |
|
| תוכנית 16 - מו ומויום העצמאות - תמיר ונדב קצבים ומומחים גדולים בבשר הגיעו להכין בשרים לקראת יום העצמאות |
|
| תוכנית 15 בועז קוינטנר שף בעברו, פיתח מוצר חדש גלידת עיזים נפלאה וטעימה |
|
| תוכנית 14 גדי בלאו- עלה מדרום אפריקה שם למד את אמנות הכנת הנקניקיות המסורתיות |
|
| תוכנית 13 אסף ריפס, בריסטה מומחה- מוזג קפה מקצועי, מגיע לעורר לנו את החושים |
|
| תוכנית 12 רונן וסילבי זנו, רונן דיג ואמו טבחית מומחית, במתכונים מיוחדים לכבוד פסח |
|
| תוכנית 11 ג'וליה זהר בעלת מפעל משפחתי לטחינה וחלבה בנצרת מתארחת אצל בוקששתר |
|
| תוכנית 10 אסתי ידידיה שוקולטיירית מתמחה בשוקולד וקינוחים מיניאטורים עבודת יד |
|
| תוכנית 9 ענן שיאון חקלאי גידולים אורגניים ואוקסנה בשלנית מעולה במטעמים מהעולם |
|
| תוכנית 8 רפי אהרונוביץ, קצב ומומחה רציני לבשר, מגיע לפנק אותנו במטעמים |
|
| תוכנית 7 נחליאל עמרני בעל חנות תבלינים ופירות יבשים בשוק הכרמל בא להתארח |
|
| תוכנית 6 גדעון בילינסקי חקלאי, הירקות שהוא מגדל ידועים מאד בטיבם ובאיכותם |
|
| תוכנית 5 אוליביה ושיקי, שני ייננים מומחים באו לשמח לבב אנוש אצל בוקששתר |
|
| תוכנית 4 דרור פילץ, בשלן ומעביר סדנאות בעישון בשר הגיע לעשן יחד עם בוקששתר |
|
| תוכנית 3 אלי ואבי כהן בעלי ''בורקס לאון'' ביפו מתמחים באפייה בבצק פילו |
|
| תוכנית 2 יונית סעדיה מומחית בבישול תימני מתארחת אצל בוקששתר ומכינה מטעמים תמניים |
|
| תוכנית 1 האחים לוי בעלי מעדניית "יום טוב" באים להתארח אצל בוקששתר |
|