| ספישל ייןצחי מארח את אמיר כלפון ועמו הוא מכין פילר מוסר וגלילי פילו ממולאים תרד וגבינת פטה. בשארה חנאווי מתארח באולפן ומכין שוק טלה ביין לבן. השף הנס ברטלה מכין עם צחי קינוח של סבלה, תבלינים וזביון עם יין לבן.
|
|
| גאורגיה טמריוניצחי מבקר בעיר טמריוני שבגאורגיה ולומד איך להכין מידני - מרק שעועית אדומה, וחבוס צסושוילי - ותבשיל עגל ברוטב עגבניות. צחי מכין חציל ממולא, ומארח את אידי ישראלוביץ, שעמו הוא מכין בורי ממולא בבצל ואגוזים. |
|
| רומניה סין-סימוןצחי מבקר ברומניה בכפר סין סימון, שם הוא לומד איך מכינים קיורטוש (עוגה מסורתית) ותבשיל כרוב ובשר. צחי מכין מרק עדשים ופורל ממולא בגבינות עיזים. |
|
| ספרד ME HOFFMANצחי מבקר בספרד, בבית ספר לבישול "MEY HOFFMAN" ולומד איך מכינם ריביולי עלי מגולד וסופגניות דג. צחי מכין קינוח של תפוחי עץ ממולאים בקרם קטלן, ומארח את אילן פנחס שעמו מכין צלעות טלה ותפוחי אדמה. |
|
| מרמריס פלקוןצחי מבקר בטורקיה, מרמריס, במסעדת פלקון שם מכינים קפיתות טורקיות עם מילויים שונים. צחי מכין לחם מסורתי, ומארח את פאמי רג'בי שעמו מכין כנאפה אגוזים. |
|
| אירלנדצחי מבקר באירלנד, במסעדת רולי, ולומד איך להכין פיש & צ'יפס, פאי כבש בקארי ושוקולד, ובסוף מכין פרפה. |
|
| מתכונים לט"ו בשבט 2צחי בוקששתר מארח שפים וקונדיטורים מובילים למקבץ מתכוני פירות בישים חגיגיים במיוחד. אבנר לסקין מכין שלווים ממולאים במחית פירות בשים וכבד עוף, עידן הלפרין מכין כיכר פירות יבשים וגבינת עיזים וניבה וייס מכינה עוגת זר שושנים לט"ו בשבט. |
|
| מתכונים לט"ו בשבטלכבוד ראש השנה לאילנות מביא השף צחי בוקששתר מתכונים עשירים בפירות יבשים. בין המטעמים המיוחדים ניתן למצוא שלווים במילוי צימוקים, שזיפים ומשמשים, לפתן פירות בברנדי ודבש או סלט תרד ברוטב פירות מבושלים. קלודין קנדינוף ממסעדת "קלודין" מכינה לחם פירות בשים לקינוח. |
|